viernes, 16 de enero de 2009

Proposició dotació d'equipament en parcs per a "La tercera edat"

Amb la intenció de començar a caminar des de l'ámbit local en una nova perspectiva d'atenció a la Tercera Edat, i apostant en la línea de eixa futura i importantisima "LLei de Dependència", els presentem la següent proposta:
Proposta
La practica d'activitats deportives repercuteixen molt positivament en la salut física y psicológica dels ciutadans, especialment en la gent gran.
És important que es realitzen activitats a l'aire lliure.
Els parcs per a gent gran, poden estar junt a les de menuts o especialment disenyadess per a ells, repartits per la ciutat i a l'Ermitori on es podrien desplaçar amb vehicles de reduida velocitat, semblants als utilizats per a menuts i que els fan gaudir del seu entorn aprofitant el clima d'aquesta zona.
Consisteixen en un espai de fácil accés i la instalació d'aparells adaptats per a usar a l'aire lliure, en un ambient relaxat i d'ombra amb vert.
Cada módul presentarà un cartell amb instruccions per al ús correcte d'exercicis de manteniment adaptades a persones grans.
També podrien ser punt de partida per caminades programades que ja realitzen grups de persones grans i que cal prevenir les condicions del camí i la visibilitat.

Atentament. Àfrica Bovaira Broch

Federació d'Associacions de Veïns de Vila-real

No hay comentarios:

Publicar un comentario